مدیرکل بهزیستی استان بوشهر از سازش ۱۵ درصد پروندههای طلاق ارجاعی به بهزیستی بوشهر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، حسین اسدی راد صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: معتقد هستیم در راستای تحکیم بنیان خانواده راه اندازی مراکز مشاوره خانواده به سبک مشاوره ایرانی - اسلامی ضروری است و امروز طلاق به عنوان یک آسیب اجتماعی اولویت دار در استان بوشهر به شمار میرود که باید به آن پرداخته شود.
خانوادهمدیرکل بهزیستی استان بوشهر افزود: سال گذشته ۲ هزار و ۵۲۶ پرونده طلاق برای مشاوره تخصصی به مراکز مشاوره بهزیستی در استان بوشهر ارجاع شدند.
وی بیان داشت: از این تعداد پرونده ۲۸۹ مورد معادل ۱۵ درصد سازش کردهاند و این نشان میدهد حتی زوجینی که به خط پایان رابطه خود رسیدهاند را میتواند با انجام مشاوره صحیح به زندگی بازگرداند.
اسدی راد تصریح کرد: از شمار پروندههای مشاوره طلاق استان بوشهر در سال گذشته یکهزار و ۱۵۶ مورد معادل ۷۶ درصد مربوط به شهرستان بوشهر، ۵۸۳ مورد معادل ۲۳ درصد دشتستان، ۱۸۵ مورد معادل هفت درصد دشتی، ۱۶۸ مورد معادل ۶ درصد کنگان، ۱۴۲ مورد معادل پنج درصد جم، ۱۳۱ مورد معادل پنج درصد دیر، ۹۴ مورد معادل سه درصد تنگستان و ۶۷ مورد معادل ۲ درصد عسلویه بوده است.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر ادامه داد: همچنین از این شمار ۹۲ مورد معادل ۱۰ درصد در بوشهر، ۱۱۰ مورد معادل ۳۱ درصد دشتستان، ۱۷ مورد دشتی، ۲۲ مورد معادل ۱۸ درصد کنگان، ۳۰ مورد معادل ۲۸ درصد جم، ۱۷ مورد معادل ۱۳ درصد دیر و یک مورد تنگستان و سه مورد در عسلویه منجر به سازش شده است.
وی عنوان کرد: درمان اعتیاد غیر داوطلبانه که شامل معتادان متجاهر میشود که ۵۳۲ مورد از معتادان متجاهر این استان در این مراکز درمان شدهاند.
اسدی راد از فعالیت ۲ مرکز ترک اعتیاد ویژه بانوان در بوشهر خبر داد و گفت: در سال گذشته ۴۲۰ نفر نیز به مراکز کاهش آسیب ویژه معتادان پرخطر در مناطق پرخطر، حاشیهای و پاتوقها شناسایی و به مراکز درمان اعتیاد معرفی شدهاند.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر با اشاره به فعالیت خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی خاطرنشان کرد: همسر آزاری، کودک آزاری، سالمند آزاری و فرار از منزل از دیگر آسیبهای اجتماعی استان بوشهر به شمار میرود که در یک سال گذشته گزارش شده است.
کودکانتهای پیام/
شناسه خبر: 722681